torstai 24. helmikuuta 2011

Loma - aamuja ja ruokaa

Nyt on laskettelureissu takana päin ja nautin siitä kun pääsin eroon eräästä aamuvirkusta (toki vain aamuvirkkuuden takia Debby-kulta) joka tietenkin tarkoittaa pitkiä yöunia. Tosin, joku on tartuttanut minuun pahan ongelman nimeltä "Heräsin jo kello 10:30" joten hyvästi aamu-unet. Kesälomalla pystyin hyvällä omatunnollaa nukkumaan yhteen tai kahteen ja tulipa kerran nukuttua neljäänkin, mutta nyt ei sitten osaa nukkua edes 11 toista. Aika raakaa, aika raakaa... No, nyt olen käyttänyt kuitenkin lomaa hyväkseni makailemalla sängyssä koneen ääressä ja syömällä jäätelöä... Kohta pitäisi jaksaa nousta, kun on yhdeksitoista luvannut mennä erästä neljä-viisi vuotiasta vahtimaan.
Eilen illalla kello kymmenen pääsin jäätelönteon makuun ja tein sitten kaakao-kahvi-laksrisal-turkinpipputi -jäätelöä ja siitä tuli toooooosi hyvää, vaikka se ehkä kuulostaaki vähä oudolta. Ja se kaikki on varattu mulle, koska oon yksin kotona :)
Mutta mun vatsa ei voi kovin hyvin, kun hotellin puffet-aamiaisilla tuli syötyä aika paljon ja nyt ku en oo tottunu syömää yleensä pollenkaa aamiaist, nii ny sitte tyhjä vatsa kolottaa... Ja se jäätlö ei kauheesti täyttäny vatsaa, ku söin sitä ny aamul... On se surullista..
Voisin nut ehkä häipyä sängystä (ja koneen äärestä) pukemaan ja aamiaistelemaan.

1 kommentti: