maanantai 24. tammikuuta 2011

Nyt kirjoituttaa

Kauhee päänsärky ja väsymys...
Haluisin kirjottaa tänne jotain, kun on kerranki semmone kirjotus olo, mutta ongelma on etten tiedä mitä pitäisi kirjoittaa. Ja te - tai Helmi taitaa olla ainut lukia, mutta silti - sanotte,  että kirjoita mitä haluat, mutta jos ei tiedä mitä haluaa? Mutta sen kun (vai onko se senkun?) tässä nyt jotain höpötän, niin ehkä pääsen kirjoitustarpeestani.
Mutta hokasin tuon tunnistejutun ja siihen oon aikas tyytyväinen :) Ja osaan nyt käyttää tätä aika hyvin muutenki, kun säädin tuolla jossain asetuksisa ja ulkoasuissa. Pitäis vaa löytää joku kiva taustakuva...

   Kuuntelen Kate Bush -sekoitusta YouTubesta ja bongailen tuttuja kappaleita miettien samalla miten tänne listalle on päätynyt pari Tori Amoksen biisiä... On täällä kyllä paljon kaikkea muutakin, kuten Pink Floydia, josta en ole koskaan kuullutkaan, mutta jotenkin se ei mielestäni oikein sopeudu tänne listalle tyyliltään Tori Amoksen ja Kate Bushin ja muiden tämmöisten sekaan... No, omapa on listan luojan ongelma.
   Häiritsee, kun kirjoitan varmaan nyt aluksi melkein joka päivä ja sitten en enää jaksakkaan ja tekstejä tulee yht' äkkiä kerran kuukaudessa. Jos vain voisin tasapainoisesti kirjoittaa niitä vaikka aina viikon välein. No, en ole tasapainoinen, mitäs synnyin rapuna. Hämärää muuten tuo yhden horoskooppimerkin lisäys. Käärmeenkantaja... pikkusiskoni on. Itse en vaihtaisi horoskooppiani mihinkään muuhun. Rapu, tempperamenttinen ja tunteellinen kuunlapsi. Enintään haluaisin olla boheemi ja avara vesimies, hallitsee kehossa nilkkoja ja luustoa. Kiinalaisista horoskoopeista minua kuvaa parhaiten varmaankin Puu-/Tuli- -lohikäärme tai -apina. Niin, ja mistäs minä taas puhunkaan?
No, kirjoittelen varmaan huomenna lisää, nyt loppuu puhti.

~Gemmssy~

2 kommenttia:

  1. Käärmeenkantaja? Mitäs ihmettä? Pikkusen hämyy... Leijonat on parhaita <3 Ei ehkä luonteeltaan mut muuten. Ainut semmonen kunnon eläin...

    VastaaPoista
  2. Leijonan luonne = päättäväinen, ylpeä, itsekäs, materialisti :P

    VastaaPoista